Boudoir fotografie

Wat is Boudoir fotografie?

Woordenboek Publicatie Boudoir fotografie op 27 maart 2022

Boudoir fotografie


Billen

Onder boudoir fotografie vallen de wat intieme, erotische en romantische foto’s van een persoon. Ze worden vaak geschoten in een slaapkamer of kleedruimte. De foto’s worden vaak geschonken aan de partner tijdens een verloving of een huwelijk.

Boudoir is het Franse woord voor een ruimte waar een vrouw tijd heeft voor haarzelf. Boudoir fotografie zorgt voor een wat intieme beeld van een vrouw, met de focus op de poses, humeur, kleding en de lijnen van het lichaam van een vrouw.

Hoewel de meerderheid van de boudoir foto’s gericht zijn op vrouwen, bestaan er ook foto’s waarop de man centraal staan.

Hoewel boudoir foto’s vaak erotisch getint zijn, vallen de foto’s eerder onder fine-art dan onder porno.

Synoniemen, volkstaal en eufenismen

Taal niet ingesteld Boudoir Photography


          

Woordenboeken:

Gerelateerde websites

Externe linkBeschrijvingTaal
The Ultimate Guide To Boudoir Photography (88 Best Tips!) Boudoir photography is a niche within portrait photography. It consists of portraiture, fashion, fine art, glamour, and erotic photography. Our Complete Guide to Boudoir Photography will take you through everything you need to know. The guide can help you get started in a brand new photographic genre. Or it can be a refresher for your existing knowledge. Engelse vlag